No images found!
Try some other hashtag or username
Szempilla hosszabbítás-WeArtBeautystudio- 1D,2D,3D,4D Műszempilla
17393
page-template-default,page,page-id-17393,page-child,parent-pageid-15415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Szempilla hosszabbítás /JELENLEG SZÜNETEL/

 

Mi az a 3D / 4D műszempilla

 

A szálas műszempillákat többféleképpen nevezik hazánkban: tartós szempilla hosszabbítás, szálankénti műszempilla, 3 vagy 4 dimenziós műszempilla. A természetes szempillasor ívét követve különböző hosszúságú műszempillákat helyezünk fel szálanként, speciális ragasztó segítségével a vendég saját szempilláira. A pillák dúsabbá és hosszabbá teszik a saját szempillákat, miközben természetes, egészséges hatást nyújtanak. Új fejlesztésű 3 vagy 4 dimenziós műszempillák lényegesen könnyebbek az eddig ismert műszempilláknál. Nem kell megszokni, mert viselõjük saját szempilláinak érzi őket.

  • Ajánlott azoknak, akik tartós használatra szeretnének műszempillát. Extra erős ragasztóval és minőségi műszempillával tartóssága tapasztalataink szerint 1-2 hónap.
  • A vendég zuhanyozhat, úszhat, sportolhat. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, és kérésre bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.

Fontos tudnivalók a különböző “D” számokról

Első sorban tisztázandó a 3D és 4D műszempilla közti különbség. Ebben az esetben a szempilla szerkezetének kialakításában és a súlyában van a különbség. A korábbi 3D szempilla szálak nehezebbek, és tömörebb szálúak voltak, míg a 4D selyempilla a fejlesztéseknek köszönhetően sokkal könnyebb, rugalmasabb, porózusabb, így jobban illeszkedik az eredeti szempillaszálakhoz.

1D műszempilla:

  • A 3D / 4D szempilla hosszabbítás fogalmánál 1 saját szempillára, 1 szál műszempilla kerül.

2D műszempilla:

  • A 2D már a Volume technikákhoz tartozik.

Mi a Volume technika, Volume Lashes technika?

Ez egy új őrület a szempillázásban.

Dúsabb szempillák eléréséhez a duplázó technikát alkalmazzuk, mikor is 1 saját szálra 2 műszempilla szál kerül felhelyezésre. Kétszer annyi (kb.250-350 szál), mint a hagyományos szettben.

VOLUME LASHES/RUSSIAN VOLUME (3-4-5-6D):

A külföldön már ismert, fantasztikusan látványos technika új dimenzióját mutatja meg a szempilla hosszabbításnak! Az eredeti 3D szempilla hosszabbításkor a vendég mostantól 3 szál pihekönnyű műszempilla szálat kap egy természetes pillaszálra. 4D szempilla hosszabbításnál pedig 4, 5D-nél 5, 6D-nél 6 szál műszempilla kerül felapplikálásra minden természetes szálra. A szuper vékony és extra könnyített műszempillákból akár 3-6 szál is felhelyezhető egy szál természetes szempillára egy teljesen új technológiával. Azonban ennek ellenére sem nehezíti el a saját szempillát, hiszen 3-6db súlya megegyezik az eddig használt 1-2 műszempilla szál súlyával.

Végül a felhelyezésről:

  • Felhelyezés előtt egy rövid konzultáció történik, mely során megbeszéljük milyen ívű, színű, vastagságú és hosszúságú műszempillákat helyezünk fel.

A felhelyezés ideje függ, hogy 1-vagy 2D szempillát kérsz. (1- nagyon max 2,5 óra.)

  • Első lépésként zsírtalanítjuk a szempillákat  protein eltávolító párnákkal, majd letapasztjuk az alsó szempillasort.  Zselés alátét párnákkal, vagy orvosi 3M ragasztószalaggal.
  • A pillákat szálanként speciális ragasztóval illesztjük a saját szempillákhoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést.
  • Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így a 4D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. A szálak mennyisége függ a technikától, illetve hogy a vendégnek milyen sűrűségű a saját szempillasora.

A felhelyezés egyben relaxáció is, mivel a szemek csukott, nyugalmi állapotban maradnak.

Súlytalan, egyáltalán nem érezhető a viselése, víz-izzadság és könnyálló.

Tudnivalók előtte és utána


Érkezésed előtt:

A szempilla hosszabbításra (szem) smink nélkül érkezz kérlek! Ha kontaktlencsét viselsz, hozz magaddal szemüveget, és lencsetartót!

Sminklemosás: legelső lépésként vízzel moss arcot! Használj arclemosó habot vagy akár habosíts szappant és alaposan moss arcot és szemet!  Ezután távolítsd el az esetlegesen a bőrödön maradt sminket sminklemosóval!

A szempilla hosszabbítás előtt amennyiben szempillát szeretnél festetni, 1 héten belül ne tedd!

Göndöríteni a műszempillát Tilos!

Mivel applikáció után 24-48 óráig nem érheti víz a pillád, ezért javasolnám, hogy előtte moss hajat.

A következő 24 órában:
Nem érheti víz a pilláidat, ugyanis ennyi a ragasztó teljes száradási ideje!

Ne menj uszodába, szoláriumba, szaunába- mivel a túlzott meleg, a magas páratartalom sem barátja száradási idő előtt a ragasztónak

Az otthoni fürdőszobai tartós pára is ártalmas az első 24 órában.

Lefekvés előtt ne használj szemkörnyék ápoló krémet a szemeid körül.

Nedvesség hatására a ragasztó szintén nem tud megkötni, megrövidül a pilláid élettartama.

A tiltólista:
• Szempillaspirált lehetőleg ne használj egyáltalán, eltávolításakor kiszakíthatod saját szempilláidat és műszempillád együttvéve.
• Dauerolt szempillára nem applikálható a műszempilla
• Szempilla festés után 48 órát kell várni (a ragasztó maximális tapadása érdekében)
• Kozmetikai kémiai hámlasztás után 1 hónap a várakozási idő (a szemed alá kerülő tapasz miatt)
• Kozmetikai tetoválás után szintén egy hónapot kell várnod.
• Ne használj olajos lemosókat EGYÁLTALÁN, oldani fogja a ragasztót- Ezek után nincs más dolgod, mint együtt élni a csodaszép pilláddal, tökéletes sminkkel fogsz ébredni.

Nem ártalmas a pillákra ez a fajta szempilla hosszabbítás?

Abban az esetben, ha megfelelő terhelést kapják a saját szempilláid, illetve betartod az utóápolási tanácsokat, akkor bármeddig hordható.

Ha bármilyen okból nem szeretnéd tovább töltetni a pilláidat, két egyszerű módja van:

• Hagyod szépen idővel kihullani.
• Visszajössz hozzám, és oldószerrel eltávolítom őket.

Remélem Neked is annyi örömed lesz a viselésükben, mint nekem az elkészítésükben.