Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
Zsírbontás-WeArt Beautystudio- Narancsbőr kezelés
17395
page-template-default,page,page-id-17395,page-child,parent-pageid-15415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

 TESTKEZELÉS

KAVITÁCIOS ZSÍRBONTÁS

 

 

A legfrissebb kutatásoknak köszönhetően megszületett egy olyan készülék , mely az ultrahang technológia legújabb generációját képviseli. A speciális frekvencián, 40.000 Hz-en működő ultrahang hullámok által keltett “kavitációs hatásnak” köszönhetően egyedülálló módon képes a zsírsejtek bomlásának “szétrobbantásának” előidézésére.

A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, mely során a komputer-vezérelt nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ilyen módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahonnan a lebontást követően a vizelettel együtt távoznak a szervezetből.

Akár 3 cm fogyás a kívánt területről már az első alkalmat követően. Mozgás és fájdalom nélkül, szemmel látható eredmény 40 perc kezelés a létező leghatékonyabb zsírbontó technológiával.

 

AMI A KEZELÉS UTÁN TÖRTÉNIK, TÁPLÁLKOZÁS
A kezelést követően – annak részeként , a szintén fájdalommentes- vákuumos nyirokmasszázst ajánlott végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírszövet gyors eliminációját.

A tökéletes eredményhez szükséges a kezelést követő 3 napban a cukor és szénhidrát bevitelének mellőzése. Jelentősen, 2.5-3.5 literre kell növelni a napi folyadék bevitelt és minimálisan 30 perc mozgást be kell iktatni a napi programba! Ez a mozgás séta is lehet. Diéta betartása (pl.: paleolit, mediterrán diéta) mindenféleképp szükséges.

Ellenjavallatok :
–    keringési zavarok
–    helytelen májműködés, vesemüködés
–    súlyos cukorbetegség (diabetes)
–    belső és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt)
–    fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker
–    láz vagy a kezelni kívánt területen gyulladás
–    bőrbetegségek a kezelni kívánt területen
–    terhesség, szoptatás

A kavitációs zsírbontást elsősorban azoknak ajánljuk , akiknél a test bizonyos területein lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatalan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra, akik nem tudják beiktatni a heti rendszeres mozgást életükbe.

Nincs gyógyulási idő, akár ebédszünetben is elvégezhető a kezelés. A vendég a kavitációs zsírbontás után minden kikötés nélkül folytathatja a megszokott napi tevékenységeit.

Gyors és hatékony zsírbontást szeretnél akkor a kavitációs kezelés megoldást jelenthet!