No images found!
Try some other hashtag or username
Végleges szőrtelenítés-WeArt Beautystudio- ICE-SHR Technológia
17397
page-template-default,page,page-id-17397,page-child,parent-pageid-15415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Végleges szőrtelenítés

Az SHR technológia

Az SHR, azaz Super Hair Removal technológia a legújabb és az eddigi leghatékonyabb szőrtelenítő technológia, mely ötvözi az IPL, a lézer valamint az E light technológiák előnyeit. A kezelés biztonságosabb, mint a hagyományos dióda lézeres vagy IPL szőrtelenítés, valamint szinte teljesen fájdalommentes. Az SHR technológia legfőbb előnye azonban, hogy nem csak tartós, de végleges szőrtelenítés  érhrtő el vele hagyományos elődeivel szemben.

Miért hatékony az SHR?

Ami az eljárást egyedülállóvá teszi, az a villantás magas ismétlésszáma alacsony energia mellett. Az egyszeri nagy energiaerősségű villantás helyett, az SHR technológia a szőrtüszők fokozatos melegítésével megkíméli a bőrt a sérüléstől, valamint célzottabbá teszi a kezelést, mivel az energiát teljes egészében a szőrszál vezeti el. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a professzionális hűtőmechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás.

Alkalmazás

Egy terület végleges szőrtelenítése egy évet vesz igénybe. 6-8 kezelés szükséges területenként a végleges eredmény eléréséhez.

Kezelések közti időtartam:6-6-6-8-12-15 hét.