No images found!
Try some other hashtag or username
Rólunk- WeArt Beautistudio- mert ez egy jó csapat..
15361
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15361,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

A Stúdióról

 

A WeArt Beautystudioban barátságos, családias környezetben várjuk vendégeinket Wekerlén, ahol célunk, hogy a hozzánk érkező szépülni és pihenni vágyó látogatóink elégedetten és feltöltődve távozzanak tőlünk és máskor is visszavágyjanak hozzánk.

Szeretettel várjuk Gyermeksarkunkba a Vendégeinkkel érkező kisgyerekeket is. Fontos számunkra, hogy mindenki kellemes és vidám hangulatban töltse nálunk
a szépülés idejét.

Jól képzett, ambiciózus csapatunk odafigyel a folyamatosan változó divatirányzatokra és a szezonális igényeknek megfelelően választja, és ajánlja
ötleteit. A stúdió célja a minőségi és a legújabb trendek szerinti szolgáltatások bevezetése és ezek megismertetése vendégeinkkel.

Stúdiónk csendes, a kikapcsolódásra, töltődésre alkalmas Wekerletelepen található, mely tömegközlekedéssel és személyautóval is könnyen megközelíthető.

1192 XIX. kerület Kispest Határ út 34.

A WeArt Beautystudioban Kozmetika, Műköröm, Manikür, Pedikűr és nem utolsó sorban Masszázs területeit felölelve nyújtunk minőségi szolgáltatásokat.

Ezekről bővebben tájékozódhat a Szolgáltatásaink menüpont alatt.

 

Bővebb információt a Facebook oldalunkon is találhatsz vagy keress minket személyesen. Az elérhetőségeinket a Kapcsolat oldalon találhatod meg.

Rólunk

Udvarnoki Hajnalka

kéz- és lábápoló, műkörömépítő

1992-ben kezdtem körmöket készíteni hobbiból. Először csak magamnak, utána a barátnőknek is, így egyre jobban és jobban beleszerettem a munkámba. Mivel én mindig elégedetlen voltam a körmösökkel ahová jártam, megfogadtam tőlem nem fog Vendég úgy kimenni az ajtón, hogy ne érezze jól magát.

 

Azóta is folyamatosan figyelem és tesztelem az újonnan megjelenő anyagokat. Az sem tart vissza, ha ki kell dobnom valamit. Csak olyan anyagokat használok, amivel a legkevésbé károsítom a körömfelülete vagy a természetes köröm javulását érhetjük el a vendégekkel együtt kézen és lábon egyaránt.

 

Az új OKJ-s rendszerben szereztem meg a bizonyítványt és 2011-ben kerültem Wekerlére dolgozni – beleszerelmesedtem ebbe a helybe. Úgy döntöttem, hogy merek nagyot álmodni! Megérdemlem én is és a vendégek is, ezért belefogtunk egy klassz csapattal szépség és fotóstúdióba.

 

Bízom benne, hogy továbbra is a bizalmát és szeretetét fogom élvezni a vendégeknek.

Miért tartom fontosnak a munkám:

Semmit sem mutatunk oly gyakran, mint a kezünket. Vele üdvözöljük barátainkat, ismerőseinket, szavainkat gesztikulálva hangsúlyozzuk. Mivel fontos eszköze az önkifejezésnek is, így beszélgetés, tárgyalás, előadás közben gyakran kerül a figyelem központjába, így fontos, hogy körmeink épek, jól ápoltak, egészségesek és szépek legyenek. Arról nem is beszélve, hogy nap mint nap erős igénybevételnek tesszük ki, hiszen nagyon sok féle feladatot végzünk vele. Egy kis törődéssel szembetűnő eredmény érhető el a kézápolás terén. Ebben segítek Nektek!

Kerekes Ernő

masszázsterapeuta

Több mint 10 éves tapasztalattal igyekszem segíteni a kialakult fizikai problémákat a kínai masszázzsal. Végzett természetgyógyászként hiszem, hogy van lehetőség alternatívnak nevezett módon segíteni az embereken. A természetgyógyászat más szemlélettel és gondolkodással igyekszik a problémákra megoldást nyújtani. A tanulmányaim és a tapasztalataim felfedték számomra a megoldások tárházát, amelynek egy részével már most is rendelkezem és használom.

Nyalka Kitty

kozmetikus

Már gyermekkorom óta szoros kapcsolatban állok a természettel. Amikor felnőtté cseperedtem és én is megtapasztaltam, milyen belecsöppeni a mai rohanó világba, azóta jöttem rá igazán, hogy mennyire fontos megtartani és megteremteni ezt a harmonikus kapcsolatot az anyatermészettel. A varázslatos életenergiákat, amiket magában rejt, számomra nem volt kérdés, hogy amilyen módon csak lehetséges éljek vele. Így használom is a növények csodás gyógyító erejét az összes életterületemen. A holisztikus szemlélet alapját képezi az életemnek, ami a munkámban is megnyilvánul. Fontosnak tartom, hogy ne csak a testet, hanem a lelket is ápoljuk és a szakmám lehetővé teszi ez írányba való érdeklődésem kifejezését egyaránt. 2009 óta dolgozom folyamatosan kozmetikusként, ez idő alatt sikerült felismernem e szép szakma valódi jelentőségét. A közeljövőben tervben van az aromaterápia elsajátítása ,amivel szeretném bővíteni tudásomat. Ezen rövid kis bemutatkozóm alapján remélem bizalommal fordulsz hozzám ,én szeretettel várlak és szakmai tudásomnak megfelelően egy kellemes környezetben igyekszem biztosítani szépülésre , feltöltődésre szánt idődet.

Horváth Zsuzsi

kozmetikus

2010 óta tevékenykedem kozmetikusként. Korábban sok minden érdekelt ezért az élet számos területén dolgoztam. Amikor a kozmetikus pálya mellett döntöttem egy olyan életút lebegett a szemem előtt, amely folyamatos megújulást és fejlődést tesz lehetővé a számomra. Vendégeim kezeléséhez a holisztikus szemléletet hívom alapul. A testet és a lelket egészben nézve keresem az adott személy számára az optimális megoldást a pillanatnyi bőr állapotához.

A kezelésekhez jelenleg használt termékeket új termékcsalád megismerésével, bevezetésével kívánom bővíteni.

A fiatal és érett bőr kezelése mellett a tinédzsereket is szívesen várom állapot felmérés céljából!