No images found!
Try some other hashtag or username
Rólunk- WeArt Beautistudio- mert ez egy jó csapat..
15361
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15361,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

A Stúdióról

 

A WeArt Beautystudioban barátságos, családias környezetben várjuk vendégeinket Wekerlén, ahol célunk, hogy a hozzánk érkező szépülni és pihenni vágyó látogatóink elégedetten és feltöltődve távozzanak tőlünk és máskor is visszavágyjanak hozzánk.

Szeretettel várjuk Gyermeksarkunkba a Vendégeinkkel érkező kisgyerekeket is. Fontos számunkra, hogy mindenki kellemes és vidám hangulatban töltse nálunk
a szépülés idejét.

Jól képzett, ambiciózus csapatunk odafigyel a folyamatosan változó divatirányzatokra és a szezonális igényeknek megfelelően választja, és ajánlja
ötleteit. A stúdió célja a minőségi és a legújabb trendek szerinti szolgáltatások bevezetése és ezek megismertetése vendégeinkkel.

Stúdiónk csendes, a kikapcsolódásra, töltődésre alkalmas Wekerletelepen található, mely tömegközlekedéssel és személyautóval is könnyen megközelíthető.

1192 XIX. kerület Kispest Határ út 34.

A WeArt Beautystudioban Haj stylist, Kozmetika, Műköröm, Manikür, Pedikűr és nem utolsó sorban Masszázs területeit felölelve nyújtunk minőségi szolgáltatásokat.

Ezekről bővebben tájékozódhat a Szolgáltatásaink menüpont alatt.

 

Bővebb információt rólunk a Facebook oldalunkon is találhatsz vagy keress minket személyesen. Az elérhetőségeinket a Kapcsolat oldalon találhatod meg.

Rólunk

Udvarnoki Hajnalka

kéz- és lábápoló, műkörömépítő

1992-ben kezdtem körmöket készíteni hobbiból. Először csak magamnak, utána a barátnőknek is, így egyre jobban és jobban beleszerettem a munkámba. Mivel én mindig elégedetlen voltam a körmösökkel ahová jártam, megfogadtam tőlem nem fog Vendég úgy kimenni az ajtón, hogy ne érezze jól magát.

 

Azóta is folyamatosan figyelem és tesztelem az újonnan megjelenő anyagokat. Az sem tart vissza, ha ki kell dobnom valamit. Csak olyan anyagokat használok, amivel a legkevésbé károsítom a körömfelülete vagy a természetes köröm javulását érhetjük el a vendégekkel együtt kézen és lábon egyaránt.

 

Az új OKJ-s rendszerben szereztem meg a bizonyítványt és 2011-ben kerültem Wekerlére dolgozni – beleszerelmesedtem ebbe a helybe. Úgy döntöttem, hogy merek nagyot álmodni! Megérdemlem én is és a vendégek is, ezért belefogtunk egy klassz csapattal szépség és fotóstúdióba.

 

Bízom benne, hogy továbbra is a bizalmát és szeretetét fogom élvezni a vendégeknek.

Miért tartom fontosnak a munkám:

Semmit sem mutatunk oly gyakran, mint a kezünket. Vele üdvözöljük barátainkat, ismerőseinket, szavainkat gesztikulálva hangsúlyozzuk. Mivel fontos eszköze az önkifejezésnek is, így beszélgetés, tárgyalás, előadás közben gyakran kerül a figyelem központjába, így fontos, hogy körmeink épek, jól ápoltak, egészségesek és szépek legyenek. Arról nem is beszélve, hogy nap mint nap erős igénybevételnek tesszük ki, hiszen nagyon sok féle feladatot végzünk vele. Egy kis törődéssel szembetűnő eredmény érhető el a kézápolás terén. Ebben segítek Nektek!

Kerekes Ernő

masszázsterapeuta

Több mint 10 éves tapasztalattal igyekszem segíteni a kialakult fizikai problémákat a kínai masszázzsal. Végzett természetgyógyászként hiszem, hogy van lehetőség alternatívnak nevezett módon segíteni az embereken. A természetgyógyászat más szemlélettel és gondolkodással igyekszik a problémákra megoldást nyújtani. A tanulmányaim és a tapasztalataim felfedték számomra a megoldások tárházát, amelynek egy részével már most is rendelkezem és használom.

Pataky Alíz

stylist fodrász

20 évvel ezelőtt lettem fodrász.  Pályám során,volt szerencsém mindig a “legjobbaktól” tanulni. Édesanyám, aki szintén fodrász, a tanulóéveim alatt tanította nekem a szakma alapját, lényegét és szeretetét. Egészen 2018 nyaráig  a Szabó Imre Hair&Beauty Szalon Stylis és Esküvő Stylist fodrásza voltam. Ott is nagyon sokat tanulhattam, amiért szintén nagyon hálás vagyok. Wekerlén élünk a Családommal,ezert tartottam fontosnak, hogy itt a közelben helyezkedjek el. A WeArt Beauty Studió első perctől, nagyon szinpatikus és családias volt számomra. A szakmámban nyitott vagyok minden újra, fejlődésre és tanulásra. A frizuráimat próbálom a legújabb trendek szerint elkészíteni. Legyen szó balayage festésről, vágásról, vagy alkalmi-akár esküvői frizurák elkészítéséről. Valamint elengedhetetlenül fontosnak tartom még a legjobb minőségű anyagok és eszközök használatát. Számomra a fodrászat hivatás, és egyben a hobbim is.

Várlak szeretettel !