Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
Rólunk- WeArt Beautistudio- mert ez egy jó csapat..
15361
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15361,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

A Stúdióról

 

A WeArt Beautystudioban barátságos, családias környezetben várjuk vendégeinket Wekerlén, ahol célunk, hogy a hozzánk érkező szépülni és pihenni vágyó látogatóink elégedetten és feltöltődve távozzanak tőlünk és máskor is visszavágyjanak hozzánk.

Szeretettel várjuk Gyermeksarkunkba a Vendégeinkkel érkező kisgyerekeket is. Fontos számunkra, hogy mindenki kellemes és vidám hangulatban töltse nálunk
a szépülés idejét.

Jól képzett, ambiciózus csapatunk odafigyel a folyamatosan változó divatirányzatokra és a szezonális igényeknek megfelelően választja, és ajánlja
ötleteit. A stúdió célja a minőségi és a legújabb trendek szerinti szolgáltatások bevezetése és ezek megismertetése vendégeinkkel.

Stúdiónk csendes, a kikapcsolódásra, töltődésre alkalmas Wekerletelepen található, mely tömegközlekedéssel és személyautóval is könnyen megközelíthető.

1192 XIX. kerület Kispest Határ út 34.

A WeArt Beautystudioban Haj stylist, Szempilla stylist,  Kozmetika, Műköröm, Manikür, Pedikűr és nem utolsó sorban Masszázs területeit felölelve nyújtunk minőségi szolgáltatásokat.

Ezekről bővebben tájékozódhat a Szolgáltatásaink menüpont alatt.

 

Bővebb információt rólunk a Facebook oldalunkon is találhatsz vagy keress minket személyesen. Az elérhetőségeinket a Kapcsolat oldalon találhatod meg.

Rólunk

Udvarnoki Hajnalka

kéz- és lábápoló, műkörömépítő

1992-ben kezdtem körmöket készíteni hobbiból. Először csak magamnak, utána a barátnőknek is, így egyre jobban és jobban beleszerettem a munkámba. Mivel én mindig elégedetlen voltam a körmösökkel ahová jártam, megfogadtam tőlem nem fog Vendég úgy kimenni az ajtón, hogy ne érezze jól magát.

 

Azóta is folyamatosan figyelem és tesztelem az újonnan megjelenő anyagokat. Az sem tart vissza, ha ki kell dobnom valamit. Csak olyan anyagokat használok, amivel a legkevésbé károsítom a körömfelülete vagy a természetes köröm javulását érhetjük el a vendégekkel együtt kézen és lábon egyaránt.

 

Az új OKJ-s rendszerben szereztem meg a bizonyítványt és 2011-ben kerültem Wekerlére dolgozni – beleszerelmesedtem ebbe a helybe. Úgy döntöttem, hogy merek nagyot álmodni! Megérdemlem én is és a vendégek is, ezért belefogtunk egy klassz csapattal szépség és fotóstúdióba.

 

Bízom benne, hogy továbbra is a bizalmát és szeretetét fogom élvezni a vendégeknek.

Miért tartom fontosnak a munkám:

Semmit sem mutatunk oly gyakran, mint a kezünket. Vele üdvözöljük barátainkat, ismerőseinket, szavainkat gesztikulálva hangsúlyozzuk. Mivel fontos eszköze az önkifejezésnek is, így beszélgetés, tárgyalás, előadás közben gyakran kerül a figyelem központjába, így fontos, hogy körmeink épek, jól ápoltak, egészségesek és szépek legyenek. Arról nem is beszélve, hogy nap mint nap erős igénybevételnek tesszük ki, hiszen nagyon sok féle feladatot végzünk vele. Egy kis törődéssel szembetűnő eredmény érhető el a kézápolás terén. Ebben segítek Nektek!

Sándor-Dobos József

masszőr

15 év marketinges pályafutás után úgy döntöttem hogy életmódot és szemléletet váltok. Masszörként és terapeutaként szeretném átadni a megszerzett tudásomat. Célom hogy folyamatosan bővülő tudásommal segítsem az embereket. Számomra a legfontosabb hogy személyre szabott megoldásokat nyújtsak minden egyes vendégemnek.  Hiszem hogy minden embernek egyedi igényei vannak, ezért nagy hangsúlyt fektetek a részletekre és az egyéni kívánságokra.   Tudásom bővítésére nagy hangsúlyt fektetek így a szolgálatásokban is egyre több lehetőséget nyújtok majd számotokra.

Várlak szeretettel és válassz a frissítő svédmasszás ami lehet kíméletesebb vagy intenzív. Vagy nyirokmasszázsra ami enyhíti az ödémát és a cellulitiszt.

Tirpák Niki

kozmetikus

Kedves leendő és jövendőbeli Vendégeim!

Tirpák Nikoletta vagyok, kozmetikus. Azért választottam azon termékeket amelyekkel dolgozom, hogy számotokra a lehető leghatásosabb kezeléseket tudjam nyújtani. A professzionális termékek és magas színvonalú gépek biztosítása mellett nagy hangsúlyt fektetek a hitelességre és a precíz munkavégzésre. Fontos számomra, hogy mindig elégedettnek érezzétek magatokat a kezelésekkel, ezért folyamatosan oktatásokon veszek részt, és mindig törekszek rá, hogy innovatív újdonságokat és hatóanyagokat tudjak ajánlani Nektek. Bőrápolási tanácsadást is igénybe lehet venni szalonban.

Ha sikerült elnyernem bizalmad várlak szeretettel!

Bárdi Mariann /Manka/

fodrász

25 éve vagyok a fodrász szakmában.
Gyerekkorom óta szeretek a hajjal foglalkozni. 🙂
Családommal Wekerlén élek, ahol több mint 15 éve dolgozom. Előtte a Gellért Beauty szalonban, majd a Gellei Szalonban.
Nagyon fontos számomra, hogy olyan anyagokkal dolgozzak, amik nagyon kíméletesek a fejbőrhöz és a hajhoz egyaránt. Emiatt kezdtem el a KEVIN.MURPHY  környezettudatos termékeket használni.
A samponok, styling és finish termékek parabén, szulfát és PPD mentesek. Nem tartalmaznak kemikáliát.
A COLOR.ME hajfestékek PPD és ammónia mentesek.
Shea vajat, gránátalmát, aloe verát és mézet tartalmaznak.
A szúrós ammónia szag a múlté…:)

Állatkísérlet mentes
100% újrahasznosítható csomagolás

Várlak szeretettel !