No images found!
Try some other hashtag or username
Rólunk- WeArt Beautistudio- mert ez egy jó csapat..
15361
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15361,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

A Stúdióról

 

A WeArt Beautystudioban barátságos, családias környezetben várjuk vendégeinket Wekerlén, ahol célunk, hogy a hozzánk érkező szépülni és pihenni vágyó látogatóink elégedetten és feltöltődve távozzanak tőlünk és máskor is visszavágyjanak hozzánk.

Szeretettel várjuk Gyermeksarkunkba a Vendégeinkkel érkező kisgyerekeket is. Fontos számunkra, hogy mindenki kellemes és vidám hangulatban töltse nálunk
a szépülés idejét.

Jól képzett, ambiciózus csapatunk odafigyel a folyamatosan változó divatirányzatokra és a szezonális igényeknek megfelelően választja, és ajánlja
ötleteit. A stúdió célja a minőségi és a legújabb trendek szerinti szolgáltatások bevezetése és ezek megismertetése vendégeinkkel.

Stúdiónk csendes, a kikapcsolódásra, töltődésre alkalmas Wekerletelepen található, mely tömegközlekedéssel és személyautóval is könnyen megközelíthető.

1192 XIX. kerület Kispest Határ út 34.

A WeArt Beautystudioban Haj stylist, Szempilla stylist,  Kozmetika, Műköröm, Manikür, Pedikűr és nem utolsó sorban Masszázs területeit felölelve nyújtunk minőségi szolgáltatásokat.

Ezekről bővebben tájékozódhat a Szolgáltatásaink menüpont alatt.

 

Bővebb információt rólunk a Facebook oldalunkon is találhatsz vagy keress minket személyesen. Az elérhetőségeinket a Kapcsolat oldalon találhatod meg.

Rólunk

Udvarnoki Hajnalka

kéz- és lábápoló, műkörömépítő

1992-ben kezdtem körmöket készíteni hobbiból. Először csak magamnak, utána a barátnőknek is, így egyre jobban és jobban beleszerettem a munkámba. Mivel én mindig elégedetlen voltam a körmösökkel ahová jártam, megfogadtam tőlem nem fog Vendég úgy kimenni az ajtón, hogy ne érezze jól magát.

 

Azóta is folyamatosan figyelem és tesztelem az újonnan megjelenő anyagokat. Az sem tart vissza, ha ki kell dobnom valamit. Csak olyan anyagokat használok, amivel a legkevésbé károsítom a körömfelülete vagy a természetes köröm javulását érhetjük el a vendégekkel együtt kézen és lábon egyaránt.

 

Az új OKJ-s rendszerben szereztem meg a bizonyítványt és 2011-ben kerültem Wekerlére dolgozni – beleszerelmesedtem ebbe a helybe. Úgy döntöttem, hogy merek nagyot álmodni! Megérdemlem én is és a vendégek is, ezért belefogtunk egy klassz csapattal szépség és fotóstúdióba.

 

Bízom benne, hogy továbbra is a bizalmát és szeretetét fogom élvezni a vendégeknek.

Miért tartom fontosnak a munkám:

Semmit sem mutatunk oly gyakran, mint a kezünket. Vele üdvözöljük barátainkat, ismerőseinket, szavainkat gesztikulálva hangsúlyozzuk. Mivel fontos eszköze az önkifejezésnek is, így beszélgetés, tárgyalás, előadás közben gyakran kerül a figyelem központjába, így fontos, hogy körmeink épek, jól ápoltak, egészségesek és szépek legyenek. Arról nem is beszélve, hogy nap mint nap erős igénybevételnek tesszük ki, hiszen nagyon sok féle feladatot végzünk vele. Egy kis törődéssel szembetűnő eredmény érhető el a kézápolás terén. Ebben segítek Nektek!

Kerekes Ernő

masszázsterapeuta

Több mint 10 éves tapasztalattal igyekszem segíteni a kialakult fizikai problémákat a kínai masszázzsal. Végzett természetgyógyászként hiszem, hogy van lehetőség alternatívnak nevezett módon segíteni az embereken. A természetgyógyászat más szemlélettel és gondolkodással igyekszik a problémákra megoldást nyújtani. A tanulmányaim és a tapasztalataim felfedték számomra a megoldások tárházát, amelynek egy részével már most is rendelkezem és használom.

Szűcs Anita

Szempilla Stylist

Pályafutásom 2017-ben ott kezdődött, amikor  folyamatos viselőjévé váltam az épített szempilláknak. A szépségipar mindig is foglalkoztatott. A műszempilla építés pedig annyira megtetszett, hogy eldöntöttem ez lesz az én hivatásom.

Első classic alaptanfolyamomat 2017-ben végeztem el. Akkoriban még a főállásom mellett késő esténként gyakorlást nem sajnálva építettem családtagoknak, ismerősöknek, majd 1-1 vendégnek. Egy év elteltével már biztos voltam benne, hogy ez az én utam.  Így 2018-ban haladó és volume tanfolyamokon vettem részt.

Időközben megszületett két kislányom is, akik mellett mindig próbáltam időt szánni arra, hogy hasznosítsam a tanultakat és kiépítsek egy stabil vendégkört.

Hogy ismereteimet tovább bővítsem, több szempillás workshopon, továbbképzésen és webinaron is részt vettem, illetve részt veszek a mai napig. Ugyanis fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, hogy lépést tartsunk a szakmában megjelent innovációkkal, az újabb és újabb trendekkel. Így ha alkalmam adódik, szívesen tanulok többfelől, hallgatok meg különböző nézőpontokat, próbálok új technikákat, stylingokat/effecteket. Mindemellett különböző online és offline versenyeken is szeretem megmérettetni magam, hiszen itt rengeteg élményre és tapasztalatra lehet szert tenni.

A versenyek és tanulmányok után 2020-tól hivatalos Paradise Visage Referencia stylistként kezdtem el tevékenykedni. De erről bővebben a Technikai leírásnál olvashattok..

Szeretettel várlak mint vendég és mint leendő tanuló!

Vindisch-Török Tímea

kozmetikus

Vindisch-Török Tímea vagyok 2000-ben végeztem a kozmetikus iskolát. Aktívan 10 éve dolgozom a szakmámban, mint arc és testkozmetikus. Eddigi életem Budán éltem, így Wekerlén teljesen új és boldog lakos lettem kis családommal. Nagyon örülök, hogy egy ilyen otthonos és szép helyen fogadhatom majd leendő vendégeimet.

Számomra mindig fő szempont volt a harmónia megtalálása, mely munkám során is mindig feltölt. Minőségi termékek elkötelezett híve vagyok, mert így a kívánt eredmény  biztosan nem marad el.  Ezért egy professzionális francia terméket a Guinot használom, mely elérhető áron látványos eredményt mutat. Testkozmetikai termékek esetében,  pedig a német High Care termékeit használom.

A folyamatos fejlődést fontosnak tartom így a Swiss color mikropigmentációs képzést elvégezve tudok természetes kézi technikával végzett szemöldök tetoválást is készíteni.

Még sok egyéb érdekességgel és induló kedvezményekkel várom nagy szeretettel  a szépülni és feltöltődni vágyó hölgyeket.

Bárdi Mariann /Manka/

fodrász

25 éve vagyok a fodrász szakmában.
Gyerekkorom óta szeretek a hajjal foglalkozni. 🙂
Családommal Wekerlén élek, ahol több mint 15 éve dolgozom. Előtte a Gellért Beauty szalonban, majd a Gellei Szalonban.
Nagyon fontos számomra, hogy olyan anyagokkal dolgozzak, amik nagyon kíméletesek a fejbőrhöz és a hajhoz egyaránt. Emiatt kezdtem el a KEVIN.MURPHY  környezettudatos termékeket használni.
A samponok, styling és finish termékek parabén, szulfát és PPD mentesek. Nem tartalmaznak kemikáliát.
A COLOR.ME hajfestékek PPD és ammónia mentesek.
Shea vajat, gránátalmát, aloe verát és mézet tartalmaznak.
A szúrós ammónia szag a múlté…:)

Állatkísérlet mentes
100% újrahasznosítható csomagolás

Várlak szeretettel !