Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
Masszázs - WeArt Beautystudio - fájdalomcsillapítás Wekerle telepen
17252
page-template-default,page,page-id-17252,page-child,parent-pageid-15415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Masszázs

Masszázs fájdalomcsillapítással

 

A kínai fájdalomcsillapító masszázs igyekszik segíteni a kialakult fizikai problémákon. A kínai orvoslás szerves része és egyenrangúnak tekintik az akupunktúrával. Általában a merevség, fájdalom, rossz vérellátás és oxigén hiány okoz gondot az érintett izmokban. Ízületi blokkok keletkeznek, ami a mozgásterjedelem beszűküléséhez vezetnek. Ezen problémák következményei akár a belső szervek működési zavarai is. Ezen felül az adott területen a problémák egy része az áthaladó akupunktúrás meridiánokban fellépő energiaáramlási zavarokban rejlik. Cél az izmok ellazítása, az anyagcsere és a nyirokkeringés javítása, az energiaáramlás blokádjának megszüntetése akupunktúrás pontok kézzel történő kezelésével, különböző masszázsfogások alkalmazása az izmokon, meridiánokon. Plusz a mobilizációs technikák, illetve a megelőzés és további pozitív élettani hatások kíváltása, életminőséget javító hatása még a cél. Végeredményben masszázsfogásokkal és kimozgatásokkal egybekötött akupresszúrás kezelés történik. Alkalmazható mozgásszervi és belső szervi betegségek kezelésére, krónikus fáradtságra, fájdalmak enyhítésére, keringésjavításra, vegetatív zavarok, fejfájás, pszichoszomatikus panaszok enyhítésében segít. Mellette  szakmai tanácsokkal is segit a masszázsterapeuta a fizikai javulást. A hatékonyság növelhető ha a kliensek is részt vesznek a problémák megoldásában(étkezés,mozgás,életmód megváltoztatásával). Várunk  mindenkit akit ezen információk meggyőztek az egészséges élet célja felé.

 

Keresse kollégánkat! Tekintse meg az árlistát, egyeztessen időpontot a masszázsterapeutával :(06 20 916 3573 Ernő), és próbálja ki szolgáltatássait.