Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
Masszázs - WeArt Beautystudio - fájdalomcsillapítás Wekerle telepen
17252
page-template-default,page,page-id-17252,page-child,parent-pageid-15415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Masszázs

Masszázs

Masszázs fájdalomcsillapítással

 

A frissítő svédmasszázs   segíthet csökkenteni az izomfeszültséget, javítani a vérkeringést, csökkenteni a fájdalmat és növelni a mozgékonyságot. Emellett a svédmasszázs mély relaxációt és stresszoldást nyújthat, segítve a test és a lélek ellazulását.

A nyirokmasszázs egy speciális technika, amely a nyirokrendszer stimulálására és tisztítására összpontosít. A nyirokrendszer az immunrendszer része, amely fontos szerepet játszik a toxinok és a felesleges folyadék eltávolításában a testből.

A nyirokmasszázs számos előnnyel járhat. Segíthet csökkenteni a duzzanatot és a vízfelhalmozódást, javítani az immunrendszert, tisztítani a méreganyagokat és a salakanyagokat, valamint enyhíteni az ödémát és a cellulitiszt.

A masszázsterápia hatékony lehet az ödéma kezelésében is. Az ödéma során a folyadék felhalmozódása miatt a masszázs segíthet a folyadék elvezetésében és a duzzanat enyhítésében.

Az ödémakezelés során különböző technikákat alkalmazok, amelyek serkenthetik a vér- és nyirokkeringést, elősegítve a folyadék mozgását és a duzzanat csökkentését. A gyengéd, simító mozdulatoktól kezdve a mélyebb, nyomást kifejtő technikákig számos módszert használok.

 

Lágy csontkovácsolás: Számtalan elváltozás és kellemetlen fizikai tünet eredete lehet az ízületek és izmok megkeményedése, össze csomósodása, amelyek képesek a gerinc csigolyákat egymástól eltolni, vagy összecsúsztatni. Továbbá a gerincoszlop mellett húzódó idegszálakat feszíteni, nyomni, megsérteni.

Ezáltal kezdetben csak fájdalmakat okoznak, majd csupán idő kérdése és kialakulhatnak a súlyosabb betegségek. A több tízezer éves ősi módszer segítségével, az atlantiszi csontrakás módszereivel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hatunk. Segítségével néhány perc alatt fájdalommentesen megszüntethetőek azon tünetek, amelyek a fenti rendellenességeket kiváltják.

 

 

 

Reflexzónás talpmasszázs

 

Reflexzónás talpmasszázs: Testünk bizonyos területein, mint a talp, tenyér, fül stb. tükröződnek belső szerveink. Ezek a területek az ún. reflexzónák. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel kapcsolatban vannak. A talpunkon elhelyezkedő reflexzónák szervezetünk salakanyag lerakó helyei.

A betegség akkor lép fel, ha a szervezet energiacsatornái elzáródnak. Az ilyen energiablokkokat oldja többek között a talpmasszázs, fő célja a betegség megelőzése, de bizonyos – már kialakult – betegségek kiegészítő kezeléseként is nagyon fontos.

 

 

Kineziológiai tapasz

Kineziológiai tapasz: A kineziológiai tapasz használatának helyes módját egy japán csontkovács, Dr. Kenzo Kase fejlesztette ki az 1970-es években. Mivel ezt a tapaszt a bőrre kell felhelyezni, így az alatta található szövetek is eltolódnak, ennek az állandó ingernek hála, pedig olyan receptorok aktiválódnak, melyek szabályozzák az izomfeszültséget, továbbá helyettesítik a jelek átvitelét a központi idegrendszernek. A kineziológiai tapasznak köszönhetően továbbá a fájdalmak is enyhülnek, és még a véráramlás is javul.

 

 

Mindemellett szakmai tanácsokkal is segíti a masszőr  a fizikai javulást

A hatékonyság növelhető ha a kliensek is részt vesznek a problémák megoldásában(étkezés,mozgás,életmód megváltoztatásával). Várunk  mindenkit akit ezen információk meggyőztek az egészséges élet célja felé.

 

 

 

Keresse kollégánkat! Tekintse meg az árlistát, egyeztessen időpontot a masszázsterapeutával :(06 20 4123466 Joci), és próbálja ki szolgáltatásait.