Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
Masszázs - WeArt Beautystudio - fájdalomcsillapítás Wekerle telepen
17252
page-template-default,page,page-id-17252,page-child,parent-pageid-15415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Masszázs

Masszázs fájdalomcsillapítással

 

A frissítő svédmasszázs   segíthet csökkenteni az izomfeszültséget, javítani a vérkeringést, csökkenteni a fájdalmat és növelni a mozgékonyságot. Emellett a svédmasszázs mély relaxációt és stresszoldást nyújthat, segítve a test és a lélek ellazulását.

A nyirokmasszázs egy speciális technika, amely a nyirokrendszer stimulálására és tisztítására összpontosít. A nyirokrendszer az immunrendszer része, amely fontos szerepet játszik a toxinok és a felesleges folyadék eltávolításában a testből.

A nyirokmasszázs számos előnnyel járhat. Segíthet csökkenteni a duzzanatot és a vízfelhalmozódást, javítani az immunrendszert, tisztítani a méreganyagokat és a salakanyagokat, valamint enyhíteni az ödémát és a cellulitiszt.

A masszázsterápia hatékony lehet az ödéma kezelésében is. Az ödéma során a folyadék felhalmozódása miatt a masszázs segíthet a folyadék elvezetésében és a duzzanat enyhítésében.

Az ödémakezelés során különböző technikákat alkalmazok, amelyek serkenthetik a vér- és nyirokkeringést, elősegítve a folyadék mozgását és a duzzanat csökkentését. A gyengéd, simító mozdulatoktól kezdve a mélyebb, nyomást kifejtő technikákig számos módszert használok.

Mindemellett szakmai tanácsokkal is segíti a masszőr  a fizikai javulást.

A hatékonyság növelhető ha a kliensek is részt vesznek a problémák megoldásában(étkezés,mozgás,életmód megváltoztatásával). Várunk  mindenkit akit ezen információk meggyőztek az egészséges élet célja felé.

 

 

 

Keresse kollégánkat! Tekintse meg az árlistát, egyeztessen időpontot a masszázsterapeutával :(06 20 4123466 Joci), és próbálja ki szolgáltatásait.