Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
Manikűr - WeArt Beautystudio - Kézápolás Kispest, Wekerle
16822
page-template-default,page,page-id-16822,page-child,parent-pageid-15415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

 Manikűr, Kézápolás

Manikűr hagyományos, kombinált orosz gépi, vagy bőroldós technikával.

 

A kéz mindig szem előtt van, és találkozáskor az arc után szemrevételezésre kerül, milyen a bőre, tapintása, a körmök állapota.

Az évek múlása a kézen is jelentkezik, amit nem lehet eltakarni, legfeljebb kesztyűvel. Rendszeres ápolással, manikűrrel lassítható a folyamat.

 

  • manikűr során, hagyományos áztatással vagy bőroldóval (francia manikűr) fellazításra kerül a körömre tapadt bőrréteg.
 Ezután bőrvágó ollóval levágható finoman a felesleges bőrrész, a köröm szükség szerint igazításra, reszelésre, csiszolásra kerül.
 Befejezésként igény szerint  hagyományos körömlakkal, vagy gél lakkal a lakkozás következik, majd egy rövid masszírozás kézápoló, frissítő krémmel.
  • Manikűrös szolgáltatásaink körét a szakmai újdonságokat követve, vendégeink igényeihez igazítjuk, és folyamatosan bővítjük (pl. spa ápolás, paraffinos kézápolás, nyomdás díszítések, gumizselé ).
  • A kéz körmével összhangban álló lábköröm díszítése növeli az ápoltság érzését.
  • Esztétikai körömjavítás során a körömhibák, (nem beteg körmök) növekedési rendellenességek korrigálhatóak.
  • Olvassa el a kezeléssel kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszainkat!
  • Tekintse meg a kézápolások árlistáját, és jelentkezzen be a kéz és lábápolónál (06 30 949 9615 Hajni), hogy keze, lába  és körme ápolt legyen!