No images found!
Try some other hashtag or username
Kozmetika- WeArtBeautystudio- Dermapen,Mezoterápia Kispesten
17245
page-template-default,page,page-id-17245,page-child,parent-pageid-15415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

 Kozmetikai kezelések /SZÜNETEL/


Kozmetika

 

Bőrápolási tanácsadás
Bőrtípus meghatározással
Hagyományos és luxus kezelések
Problémás bőr kezelése
Szempilla, szemöldök festés
Sminkelés

A Dermapen kezelés-Tűs mezoterápia
Kollagén indukciós terápia, melynek során közvetlenül az irhába/bőraljába juttatunk hatóanyagot. A dermapen egy mikrotűs rendszerben működő készülék, mely apróbb sérüléseket okozva a bőrfelszínen regenerálódásra készteti a kollagén és elasztikus rostokat, amelyek a bőr feszességéért felelősek. Eközben a megnyílt pórusokon át felszívódnak a felvitt hatóanyagok. Tehát egyszerre történik a bőrfiatalítás, hidratálás és a problémamegoldó kezelés.  A terápia alatt orvosi tisztaságú steril hatóanyagokat alkalmazunk. A kezelés menete a következő: a megfelelően (hámlasztással) előkészített bőrre felvitt steril ampullát, vagy hatóanyag koktélt mezopen segítségével dolgozzuk a bőr mélyebb rétegeibe (0,25-1mm mélységbe). Kúraszerűen javasolt az alkalmazása! 4-6 alkalmas kezelés sorozat során történik a bőr újraépítése.
A kezelés ára 10-14 naponta ismételhető

 

 

Tű nélküli mezoterápia– elektroporációs kezelés
A kezelés során az irha és bőralja a kezelendő területek, ahová a készülék segítségével juttatunk be hatóanyagot. Érzékenyebb vendégeimnek ajánlom, akik nem szeretik az invazív beavatkozásokat, vagy alacsonyabb a fájdalomküszöbük. Teljeskörű bőrfiatalítás, ránckezelés, akne kezelés és foltkezelés is végezhető a tű nélküli mezoterápiával.