Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
Kozmetika- WeArtBeautystudio- Dermapen,Mezoterápia Kispesten
17245
page-template-default,page,page-id-17245,page-child,parent-pageid-15415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

 Kozmetikai kezelések


Kozmetika

 

Bőrápolási tanácsadás

Bőrtípus meghatározással

Hagyományos és Luxus kezelések

Problémás bőr kezelése

Szempilla, szemöldök festés

 

Hidroabrázió

 

 

A bőrcsiszolás egyik új kíméletes fajtája a hidroábrázió. Ami egy fizikai eljáráson alapul, mely ultrahang segítségével a percenkénti körülbelül 30.000 rezgéssel szétporlasztja a vízcseppeket, majd az apró mikro-robbanások segítik eltávolítani az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket a bőr felszínéről. A kezelés nagyon kíméletes, ezért azoknak a vendégeknek ajánlott, akiknek érzékeny bőrük van, illetve sokat szeretnek napozni, szoláriumba járni. Mivel vízzel történik a hámlasztás, így nincs mellékhatása és érzékenységet sem okoz. 

A felhasznált víz hűsíti, hidratálja a bőrt, kizárólag az elszarusodott rétegeket távolítja el, javul a bőr mikro-keringése, anyagcsere folyamatai és oxigén ellátása. Jótékony hatással van a nyirokkeringésre és vérkeringésre is. Más módszerekkel szemben gyakrabban is használható. A bőr felszín izmait is stimulálja, egy enyhe mikro-masszázzsal, a felületi idegek megnyugszanak- mikrostimulációt okozunk. A magas ultrahang frekvencia miatt a baktériumok elpusztulnak, felülfertőzés veszélye kizárható. Ezzel a kezelés típussal is tartós eredményeket érhetünk el. 

Nyáron is alkalmazható, teljesen fájdalommentes eljárás.

 

Kozmetikai ultrahang

 

Az ultrahang kezelés a kozmetikában, ma a legkedveltebb hatóanyag bevitel és kezelés típus azokból amit egy kozmetika nyújt. Az ultrahangos kezelés hatására a bőr anyagcsere folyamatai fokozódnak így az oxigén ellátás is növekszik. A kötőszövetekre és a rostokra is pozitív hatást fejt ki így lesz összességében feszesebb és rugalmasabb bőröd.

A kozmetikában 1MHz és 3MHz frekvenciájú ultrahanghullámtok kerülnek alkalmazásra. Az ultranag rezgések a felszíni szaruréteget az epidermiszt és dermiszt rezgeti szét, ezáltal a hatóanyag jobban bejut a bőr mélyebb rétegeibe, amellett, hogy további termikus és mechanikai hatást is kivált.

Az ultrahangos hatóanyag bevitel 1és 3 cm méter mélyen tudnak a hatóanyagok a bőrbe hatolni. A rezgés hatására nő az anyagcsere és a méreganyagok kiválasztása. A sejtek oxigénellátása növekszik, ami hatással lesz bőröd rugalmasságának és feszességének megőrzésében.

A kozmetikai ultrahang kezelés jótékony hatása

Az ultrahang hosszan tartó hidratálást és regenerálást biztosít bőrödnek, csökkenti a szarkalábakat és mélyebb mimikai ráncokat. Biológiailag késlelteti a bőr öregedésének folyamatait. Gyorsítja a kollagén és elasztikus rostok termelését.

Az ultrahang fonoterikus hatásával bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot juttatok bőröd mélyebb rétegeibe, amik lehetnek vízbe és zsírban oldódóak egyaránt. Az ultrahangot nem csak az arc fiatalításra lehet használni, hanem alakformáláshoz cellulit és zsírbontó kezelést is végezhetünk vele. Az ultrahang kezelés és eljárás, teljesen fájdalommentes.

Az ultrahang kezelésnek mechanikai, termikus és kémiai hatásai vannak.

Kémiai hatás

 • Az ultrahang módosíthatja a kollagén térhálóját
 • Átalakulhat gélfolyadék a sejteken kívül
 • Megváltozhat a bőr pH értéke

Mechanikai hatás

Az ultrahang hullámok a gyors nyomás változással, erősen mechanikus hatást fejtenek ki, ezért:

 • gyorsulnak és növekednek a szövetekben a diffúziós folyamatok.
 • gyorsul és élénkebb lesz a bőr anyagcseréje.
 • nő a membránok áteresztő képessége.

Termikus hatás

Amikor a szövetek elnyelik az ultrahang hullámokat (abszorcpio) az hővé alakul át. Ennek a hőnek a hatására:

 • élénkül a vérellátás.
 • aktiválódik az anyagcsere.
 • a nyirokrendszer működése felgyorsul.

A kozmetikai ultrahang kezelés nem végezhető a következő esetekben

 • Bőrgyógyászati probléma, lázas állapot vagy herpeszes esetén.
 • Kismamák szoptatási ideje alatt és várandóság alatt.
 • Epilepszia, autoimmun betegség.
 • Daganatos betegség esetén.
 • Szívprobléma, pacemakerrel rendelkezők esetén.
 • Vírusos vagy bakteriális fertőzés esetén.
 • Bőrfelületi sérülés esetén.

Ultrahang kezelés összefoglalása

Felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőr kezelésének hidratálására, a ráncosodásra hajlamos revitalizáló kezelésére nyújt megoldást ez a kezelés. Ha igazán szeretnél odafigyelni bőröd hidratálására akkor havonta érdemes ultrahang kezelésre menned.

 

 

Gyémántfejes mikrodermabrázió

 

Mit jelent a mikrodermabrázió?

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el.

Miért szükséges a bőrünknek a mikrodermabrázió?

A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel. Mégpedig olyan formában, hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek, a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, hámlás formájában.
Ez a “hámlási” folyamat azonban viszonylag kevés embernél zajlik le ilyen tökéletes formában.
Arcunkat és a testünket borító bőrfelületen lévő elhalt sejtjeinket testünk folyamatosan  pótolja új sejtek létrehozásával. A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy eltávolítja ezeket az elhalt sejteket és jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását.
Ennek eredményeképpen a szükséges hatóanyagok mélyebben fel tudnak szívódni és a bőr egészségesebb és frissebb lesz, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökken a ráncok, hízási csíkok, (stria) és hegek mélysége, akár el is tűnhetnek.

Különösen fontos ez az évek előrehaladtával, mivel ez a hámlási folyamat fokozatosan lelassul, ezáltal a bőr megvastagszik, érdesebb tapintásúvá válik. A bőrfelszín megvastagodása előfordulhat fiatalabb korban is, leginkább a zsíros bőrtípusok velejárója, de különböző bőrbetegségek is okozhatják.

 Előnyei:

 • teljesen fájdalommentes,
 • gyengéd hámlasztás, irányított és egyenletes,
 • tökéletesen látható a hámlasztás mélysége,
 • tiszta, fertőzésektől mentes,
 • nincs bőrpirosság és kérgesedés,
 • nincs gyógyulási idő,
 • testen is alkalmazható,
 • nincs kémiai behatás.

A bőrcsiszolás legmodernebb formája a gyémántfejes csiszolás. A hámlasztás akkor megy végbe, amikor a gyémántszemcséket tartalmazó fejet az egyenletes, szabályozott vákuum odaszívja a bőrhöz, majd a kezelőfejet az előírt irányokban mozgatva a kozmetikus a gyémántszemcsék segítségével ledörzsöli az elhalt hámréteget. Ezt követően a készülék az elhalt sejteket leszívja a bőr felszínéről.  Az eljárás során nincs szükség egészségkárosító, vagy egyéb anyagok használatára, így a kezelés során a páciens tökéletes biztonságban érezheti magát.

Ezen eljárás során először a kozmetikus kiválasztja a bőr vastagságának megfelelő gyémántszemcse méretű csiszolókorongot.  Majd beállítja a vákuum erősségét, melyet a kezelés közben is bármikor könnyen módosíthat.

Fontos, hogy a készüléknek egyenletes legyen a vákuum ereje, így precízebb és szebb bőrhámlasztást érhetünk el. Ezáltal az eredmény is látványosabb és tartósabb lesz.

A gyémántfejes mikrodermabrázióval érhetjük el a legnagyobb hatékonyságot, minden egyéb kellemetlen mellékhatás nélkül.

A mikrodermabrázió önmagában is egy eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés.
Emellett a mikrodermabráziót követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok a mélyebb rétegekbe, mivel a felső, elhalt hámréteg nem akadályozza bejutásukat, és nem szívja fel az értékes összetevőket. Ezért a  kozmetikai kezelések – tű nélküli mezoterápia, iontoforézis, sonoforézis, ultrahang – hatékonyságát hihetetlen mértékben fokozza, ha a kezelés előtt mikrodermabráziót végzünk.

 

 

Mezoterápiás kezelés

 

A mezoterápiás kezelésekhez, megfelelő minőségű, kizárólag orvos-kozmetikai tisztaságú hatóanyag ampullákat használok.

Mi a mezoterápia?

A jelenlegi legkorszerűbb és leghatékonyabb hatóanyag bejuttatási módszer. Egyedülálló módon képes áttörni a bőr barrier rétegén, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol gyorsan és látványosan fejtik ki hatásukat.
Létezik tűnélküli és tűs mezoterápia.

Tű nélküli mezoterápia (elektroporáció):

 

 

Az elektroporáció egy széles körben elterjedt eljárás, mely során csatornák nyílnak a sejtek között és a sejtek falán, korábban ezt csak tűs eljárásokkal tudták elérni. Az elektromos stimuláció megfordítja a sejtek polaritását, megakadályozva az elektrolízist. Intercelluláris és intracelluláris csatornák nyílnak, és ezek lehetővé teszik az aktív hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe. Az elektroporáció egy non-invazív (tűszúrás nélküli) alternatívája a hagyományos tűs mezoterápiának, így az úgynevezett virtuális mezoterápia vagy tű nélküli mezoterápia egy teljesen fájdalommentes eljárás.

 

Javasolt  felhasználás:

 • Arc feszesítés –bőr megújítás
 • UV sugarak, szolárium hatására történő bőr öregedésének megelőzése és kezelése
 • Hiper-pigmentáció
 • Akné és akné sebhelyek
 • Hidratálás
 • Bőrmegújítás
 • Mimikai ráncok
 • Nyitott pórusok
 • Olajos bőr

Tűs mezoterápia:

 

Mezopen:

 

A mezopen a jól ismert dermaroller gépiesített változata. A kollagén indukciós terápiának és a koncentrált mezoterápiás hatóanyagok bejuttatásának köszönhetően néhány hét alatt megújítja és regenerálja a bőrt.

A tűszúrások mikro-csatornákat nyitnak a bőrben, ezzel lehetővé téve a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. A kezeléshez megfelelő minőségű, orvos-kozmetikai tisztaságú hatóanyag ampullákat használunk.

A hatóanyagok bejuttatása mellett a mezopen kezelés beindítja a bőr regenerációs folyamatát, fokozódik a fibroblaszt (rostok) képzése, ennek hatására nő a kollagén és elasztin termelése (ez a kollagén indukciós terápia), a bőr feszesebbé és tömörebbé válik.

A mezopen javallatai:

 • acné hegek és műtéti hegek
 • ráncok halványítása
 • striák (terhességi, hízási csíkok) esztétikai megjelenésének javítása
 • száraz bőr
 • megereszkedett, petyhüdt bőr
 • tág pórusok
 • bőrfeszesítés, lifting
 • öregségi foltok

 

 

 

 

 

A kezelés utáni tudnivalók:

 • A kezelt terület valószínűleg 1-2 napig piros lesz.  (Érzékeny bőrnél 2-4 napig is lehet nyoma)
 • Égő, húzódó érzet fennállhat.
 • Korpázó hámlás lehetséges.
 • A kezelés után használt kozmetikumok csíphetik.
 • Óvjuk a kezelt területet por és egyéb szennyező anyagoktól.
 • 5-6 órán belül nem érheti víz, illetve nem sminkelhető a kezelt terület.
 • 72 órán belül nem vehet igénybe semmilyen elektromos (pl. rádiófrekvenciás, mikrodermabráziós, lézeres) illetve plasztikai sebészeti beavatkozást.
 • A kúra teljes ideje alatt, és az azt követő 1 hónapban TILOS a napozás és a szoláriumozás.
 • A kúra közben minden nap és azt követően is 30 napig a várható napfény erősségének megfelelő fényvédő krémet kell használni!
 • A kúra után legalább egy napig a sportolás nem előnyös, mivel a bőr izzad így a pórusokba szennyeződés kerülhet.

 

 

A kezelés utáni ápolás:

 • Minden nap szükséges a bőrtípusnak megfelelő hidratáló krémet használni.(Ha szükséges naponta többszőr is)
 • Minden nap kötelező minimum 25 fényvédő faktorú védőkrémet használni./Ennek használata kiemelten fontos, mert elmulasztásával pigmentkárosodás léphet fel
 • A kezelés után alapozó krém használata nem ajánlott!
 • A kezelt területet vízben áztatni TILOS!
 • A két kezelés közötti időszakban egy hidratáló/tápláló kezelés lehetséges.