Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
Kozmetika- WeArtBeautystudio- Dermapen,Mezoterápia Kispesten
17245
page-template-default,page,page-id-17245,page-child,parent-pageid-15415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

 Kozmetikai kezelések


Kozmetika

 

Bőrápolási tanácsadás
Bőrtípus meghatározással
Hagyományos és luxus kezelések
Problémás bőr kezelése
Szempilla, szemöldök festés
Sminkelés

 

 

Füllyukasztás:

A Studex® System75™ alig érezhető, szinte hangtalan és így gyerekek számára is ideális. Ráadásul az optimális higiénia garantált: A fülbevaló és a rögzítő rész egy egyszer használatos steril kapszulában kerül közvetlenül az eszközbe. A kapszula sem behelyezéskor, sem eltávolításkor nem érintkezik az Ön bőrével, de még a belövést végző szakember sem érinti. A szabadalmaztatott technológia garantálja a különösen gyengéd fülbelövést.

 

 

 

Tartós szemöldök színezés, rajzolás:

Mina henna szemöldök stylist egy teljesen új alternatíva a szemöldök festésére.  A folyamat a szemöldök alapos megtervezésével kezdődik. A henna természetes és tartós eredményt biztosít. A Mina henna fő összetevője az indiai prémium minőségű henna por, melyet az Indiában őshonos Henna festőnövényből nyernek ki. A keleti kultúrában régóta használatos természetes haj és szemöldökfesték. nagyon tartós eredmény érhető el vele. Peroxid, ammónia és ólommentes.

Szemöldök esetében a festést alapos előkészítés és tervezés előzi meg. a teljes festés időtartama 40 perc.

 

 

A speciális  Swiss Color pigmentekkel készülő szemöldöktetoválás kézi technikával készül. Eljárás amivel a pigmentet a bőr felső rétegébe juttatjuk.Ezáltal nagyon természetes hatású eredmény érhető el. a speciális pigmenteknek köszönhetően az allergia reakció szinte kizárható, fém és vasoxid mentes. Mivel finom felületes technikával dolgozunk a bőrön, így a tetoválás frissítése 1,5-2 évente javasolt.