Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
Műszempilla 1D-4D-WeArtBeautystudio- Szempilla hosszabbítás
17393
page-template-default,page,page-id-17393,page-child,parent-pageid-15415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Műszempilla / Szempilla hosszabbítás JELENLEG SZÜNETEL!!!!!

 

2D MŰSZEMPILLA

Minden építhető természetes saját szempillára 2db műszempilla kerül applikálásra. A végeredmény alapadottságoktól függően a kellemesen feltűnőtől egészen drámai is lehet.

 

3-4D MŰSZEMPILLA

Minden építhető természetes saját szempillára 3/4 szál műszempilla kerül applikálásra. Manapság nagyon trendi, dúsabb, tömöttebb hétköznapi viselet, mely akár extrém szettekre is hajazhat egyéntől függően.

5-6d volume szett

Minden építhető természetes saját szempillára 5/6 szál műszempilla kerül applikálásra. Személyes kedvencem viselni és építeni is, a végeredmény minden esetben drámai. Alkalmakra, esküvőre is tökéletes választás, de a hétköznapokon sem zárkózom el tőle.

Extrém volume, szintezett volume

Játék a színekkel és az ívekkel, feltünő drámaibb hatás a merészebb szettek kedvelőinek. Alkalmakra, fotózásra és eseményekre ajánlom.

SZEMPILLA LIFTING

A vendég természetes szempilláinak tőből való rendezett és egyenletes megemelése. Prémium minőségű termékekkel a saját szempilla állomány károsodása nélkül. Tartós, sminkelhető eljárás, melyet szempilla festéssel dobok fel a szolgáltatás utolsó lépéseként

RÓLAM

Több mint 10 évig dolgoztam középiskola és főiskola mellett kereskedelemben, ezidő alatt közgazdász diplomával lettem gazdagabb, azon belül üzleti kommunikációs szakon végeztem.
Ebben a szakmában végül még nem dolgoztam, hiszen szerettem emberekkel foglalkozni, oktatni, üzletet vezetni. A megszerzett tudást viszont folyamatosan hasznosítom, szakmai oldalamat igyekszem mindig a legjobb tudásom szerint kezelni, alakítani. A szakmaváltás pillanata és a döntés hirtelenjött ötlet volt, nem is tétováztam igazán rajta, az esetek többségében jók szoktak lenni a megérzéseim. Időközben az induláshoz elvégeztem 2018-ban a szépségtanácsadói OKJ-t is. Sokan nem merik megtenni, én viszont a törtetők közé tartozom, így elköszöntem az akkor biztos munkahelyemtől és hirtelen vállalkozóvá váltam. Szó sem lehetett alkalmazotti munkáról, hiszen szerintem a szépségipari szakmáknak ez az egyik legszebb része, hogy a magam ura vagyok és azokkal dolgozom együtt, akikkel akarok, akikkel jól érzem magam a mindennapokban. Lényegretörő, megnyerő Facebook posztjaimmal, a precíz munkámmal és empátiámmal, biztos alapokon álló tudásommal hamar sikerült kialakítanom a vendégköröm, az első naptól kezdve stabilan és aktívan dolgozom, a hűséges vendégeimnek köszönhetően teljes teltházzal.
Mi a sikeremnek a titka? Biztos unod már ezt a mondatot…
A titok az, hogy nincs titok.
Egyszerűen fejben eldöntöttem, hogy elismert és sikeres, a legjobbak között akarok lenni a szakmámban. Ehhez nagyon sokat gyakoroltam, dolgoztam, tanultam. Időközben nem álltam meg a szépségtanácsadói képesítés megszerzésénél, hiszen sikeresen megszereztem a kozmetikus képesítést is. Ha mélyponton voltam, akkor sem adtam fel, másnap újra pörögtem. Mára egy sikeres, céltudatos női vállalkozó lettem.
Szolgáltatásaim között megtalálod a műszempilla építést 2D-től az extrém volume-ig, illetve a szempilla liftinget.